PORTIT TEOLLISUUTEEN, YRITYKSILLE JA JULKISEN SEKTORIN ALUESUOJAUKSIIN

Portit erilaisten aluesuojausten ja aitausten kulunkäyntiin. Myymme ja asennamme varmatoimisia ja markkinoilla laadukkaiksi koetut saranaportit, liukuportit ja kulkuportit.

Liukuportit ajoneuvoliikenteen sujuvaan kulkuun

Liukuportit ovat henkilöautoliikenteen ja raskaan kaluston läpikulkuun tarkoitettuja sivulle liukuvia portteja. Portit ovat joko 1- tai 2 osaisia riippuen tarpeista.

Liukuportit voidaan asentaa automatiikalla jonka avulla portit aukeavat tietyn logiikan mukaisesti esimerkiksi yrityksen lastausaluelle saapuville rekoille ja henkilöajoneuvoille.

Portteja voidaan siis ohjata joko käsikäyttöisesti tai automatiikalla, miten kussakin tilanteessa on asiakkaan kulkuliikenteen määrän mukaisesti järkevintä.

Liukuportit voidaan varustaa täydellisellä automatiikalla paljon läpiliikennettä sisältävissä kohteissa. Usein liukuportti voi olla ns. Kevyt-liukuportti jota voidaan avata ja sulkea käsikäyttöisesti.

Käyntiportit henkilöliikenteen kulkuun

Käyntiportti on yleisesti jalankulkuun tarkoitettu 1-3 metrinen portti. Se soveltuu lähes millaiseen aitaan tahansa. Käyttötarkoituksia on esimerkiksi erilaiset puistoalueet, päiväkotien, koulujen piha-alueiden, yritysten pihojen sisäänkäynnit jne

Alumiiniportti on jykevä ja kestävä henkilöliikenteen kulkuun tarkoitettu portti.

Käyntiportti on ns. Perinteinen alumiiniportti joka avataa käsikäyttöisesti. Porttiin saadaan asennettua erilaisia lukitusominaisuuksia epätoivotun liikenteen vähentamiseksi.

Lehtiportti henkilöliikenteelle ja vähäiselle ajoneuvoliikenteelle

Lehtiportteja käytetään yleensä kohteissa, joissa on yleisesti jalankulkuliikennettä ja vähän ajoneuvojen läpikulkuliikennettä. Lehtiportti voidaan avata joko sisään- tai ulospäin, ja siinä voi olla joko 1- tai 2 lehteä aukenevia ”portteja” Lehtiportteja voidaan myös kutsua huolto- ja ajoporteiksi. Kiinnitykset ja avaukset ovat yleisesti manuaalisia ja salpamekanismeihin perustuvia lukituksia.

Huolto-ja ajoportteja nähdään usein koulujen, päiväkotien, leikkipuistojen ja urheilukenttien yhteydessä. Lehtiportit ovat usein sinkittyjä tai pulverimaalattuja

Pistetään pyörät pyörimään!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeinlaisten tuotteiden löytämisessä ota alta yhteyttä!