Portit ajoneuvo- ja henkilöliikenteelle

Portit henkilö- ja ajoneuvoliikenteelle

Aitatalolta saat portit henkilö- tai ajoneuvoliikenteelle. Myymme, toteutamme ja huollamme laadukkaat saranaportit, liukuportit ja kulkuportit – automatiikalla tai käsikäyttöisenä, sinun tarpeittesi mukaan. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Portti lisää turvallisuutta ja helpottaa kulkua

Me Aitatalolla suunnittelemme, myymme, asennamme ja huollamme erilaisia portteja henkilö- ja ajoneuvoliikenteelle. Saat meiltä erilaisiin pihoihin sopivat henkilöportit, liukuportit tai ajoneuvoportit tarvittavilla turvallisuus ratkaisuilla. Portti suunnitellaan sinun erikoistarpeesi huomioon ottaen, jotta se kestää pitkää käyttöä ja on käyttäjilleen sopiva. Porttien lisäksi saat meiltä aidoitusratkaisut sekä huoltopalvelut, millä varmistetaan suojauksesi pitkäikäisyys.

Liukuportti ajoneuvoliikenteen sujuvaan kulkuun

Liukuportti on henkilöautoliikenteelle ja raskaan kaluston läpikulkuun tarkoitettuja sivulle liukuva portti. Ajoneuvoportti on joko 1- tai 2 osaisia riippuen tarpeista ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin kohteisiin: pääpainona ovat yritysten lastauspihat ja aluesuojaus, mutta miksei omakotitalonkin ajoneuvoportti kevyempänä toteutuksena.

Liukuportit voidaan asentaa automatiikalla jonka avulla portit aukeavat tietyn logiikan mukaisesti esimerkiksi yrityksen lastausaluelle saapuville rekoille ja henkilöajoneuvoille.

Portteja voidaan ohjata joko käsikäyttöisesti tai automatiikalla, miten kussakin tilanteessa on kulkuliikenteen määrän mukaisesti järkevintä. Pyydä tarjous ja löydetään juuri sinun pihaasi sopiva portti!

Liukuportti ajoneuvoliikenteelle
Automaattinen liukuportti sujuvoittaa ajoneuvoliikennettä ja lisää turvallisuutta.

Ajoneuvoportit – faktoja ja usein kysyttyä

Etsitkö tietoa verkkoaidoista täydellisen hankinnan tekemistä varten? Tässä muutamia faktoja verkkoaidoista.


Miten ajoneuvoportin automatiikkaa ohjataan?

Ajoneuvoporttia ohjataan täysin loppukäyttäjien, kulunvalvonnan tai turvallisuuden tarpeiden mukaan. Ajoneuvoportin automatiikkaa voidaan ohjata esimerkiksi vartioimisliikkeen toimesta etäohjauksella porttipuhelimen kautta, kulkukortilla, pin-koodilla, kauko-ohjaimella tai automaattisella rekisterikilven tunnistuksella. Tapoja automatisoida portti on siis monia. Me Aitatalolla autamme sinua mielellämme löytämään oikean ratkaisun, joka sopii myös budjettiisi!


Sopiiko liukuportti omakotitaloon?

Liukuportti sopii omakotitaloon, kunhan liukuportilla on riittävästi tilaa aueta. Liukuportin avaamiseen tarvitaan vähintään aukon levyinen tila sekä kulkuaukon sivuun aukeamistilaa. Mikäli liukuportti ei mahdu aukeamaan pienen tilan vuoksi, voidaan tilalle suunnitella pikataittoportti, ei vaadi sivuttaissuunnassa niin suurta aukeamistilaa.


Ajoneuvoportti vialla, mikä neuvoksi?

Kun ajoneuvoportti on vialla, on se tärkeää huoltaa turvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden vuoksi nopeasti kuntoon. Mikäli sinulla on Aitatalon huoltosopimus, ilmoita ajoneuvoportin Aitatalolle välittömästi, jotta ajoneuvoportti saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti.


Millä mitoituksilla ajoneuvoportteja saa?

Ajoneuvoportti tehdään täysin tarpeittesi mukaisesti ja se mitoitetaan ympäristön rajoitusten perusteella sekä käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli portti suunnitellaan henkilöautoliikenteelle, ei tarvita niin suurta aukeamistilaa kuin raskaalle kalustolle. Hyödyntämällä liukuportin sijasta lehtiporttia tai taittoporttia, saadaan säästettyä tilaa ja mahdutettua portti pienempäänkin pihaan. Mikäli pihan turvallisuus on tärkeää ja aidoitus on suunniteltu korkeaksi, on myös tärkeää huomioida ajoneuvoportin korkeus, joka voidaan tarpeen vaatiessa suunnitella 3 metrin korkuisiksi, kuten useimmat verkkoaidat ja elementtiaidatkin ovat.


Sopiiko liukuportti mihin tahansa aitaan?

Liukuportti vaatii molemmilta puolilta aukkoa tilaa, minkä vuoksi se ei sovi ihan jokaiseen aitarakennelmaan. Myös aitamateriaali kannattaa miettiä ympäristöön ja aitaan sopivaksi. Mikäli käytössä on puuaita, kannattaa pohtia onko panssariverkolla rakennettu portti sittenkään muuhun ilmeeseen sopiva ratkaisu. Liukuportteihin on saatavilla monia muita materiaaleja panssariverkon lisäksi, esimerkiksi alumiinisia levyjä tai säleitä. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen liukuportin valinnassa, myyntipalvelumme auttaa sinua oikean ratkaisun löytämisessä!

Käyntiportti henkilöportti
Alumiiniportti on jykevä ja kestävä henkilöliikenteen kulkuun tarkoitettu portti.

Käyntiportti henkilöliikenteen kulkuun

Käyntiportti on yleisesti jalankulkuun tarkoitettu 1-3 metrinen portti. Se soveltuu lähes millaiseen aitaan tahansa. Käyttötarkoituksia on esimerkiksi erilaiset puistoalueet, päiväkotien, koulujen piha-alueiden, yritysten pihojen sisäänkäynnit ja niin edelleen.

Käyntiportti on ns. perinteinen alumiiniportti joka avataan käsikäyttöisesti. Porttiin saadaan asennettua erilaisia lukitusominaisuuksia epätoivotun liikenteen vähentämiseksi.

Käyntiportit – faktoja ja usein kysyttyä

Haluatko varmistaa, että käyntiportti hankinta menee nappiin? Tässä muutamia faktoja aiheesta.


Millaisia käyntiportteja on saatavilla?

Perinteisesti käyntiportti tarkoittaa teräksestä ja alumiinista rakennettua lehtiporttia, joka avautuu saranoiden varassa ulos- tai sisäänpäin pihalle. Käyntiportteja on saatavilla moneen tarpeeseen ja huomioitavaa on, että käyntiportti suunnitellaan usein muuhun aitaan nähden sopivaksi kokonaisuudeksi siten, että se on korkeudeltaan ja materiaaliltaan samanlainen kuin muukin aitamateriaali on. Käyntiportti onkin juuri se, jota käytetään leikkipuistoon, koirapuistoon tai urheilukentälle saapumiseen. Käyntiporttia voidaan käyttää myös yrityksen pihassa henkilöliikenteelle, lukituksella tai ilman.


Onko käyntiporteista ja ajoneuvoporteista saatavilla ns. yhdistelmiä?

Käyntiportti ja ajoneuvoportti voidaan suunnitella rinnakkain niin sanotusti yhdistelmäportiksi, jolloin jalankulkijat kulkevat sujuvasti jalkakäytävällä ja ajoneuvot tiellä omalla reitillään. Usein yhdistelmäportti suunnitellaan sellaisille alueille, jossa käy pääasiallisesti jalankulkijoita, mutta on ajoneuvoliikenteelle tarvitaan aukko esim. pelastustietä tai huoltoa varten.


Mistä materiaalista lehtiportti tehdään?

Lehtiportin tavallisin materiaali on alumiini tai teräs ja niitä saa eri mallisina: säleellä, kolmilanka-materiaalilla tai panssariverkolla. Mikäli halutaan omanlaista tyyliä, kotipihaa koristavaa ja suojaa usein myös takorautaportti tai puuportti. Mikäli haluat lisätietoja eri aitamateriaaleista, myyntipalvelumme auttaa sinua löytämään juuri oikean ratkaisun.


Mitä lukitusvaihtoehtoja käyntiporttiin löytyy?

Käyntiportin lukitus voidaan tehdä joko kahvalla tai pudotussalvalla, mutta saatavilla on erilaisia lukitusvaihtoehtoja, jonka suunnittelu kannattaa arvioida sen perusteella, kuinka paljon liikennettä käyntiportista kulkee ja mitä turvallisuustekijöitä tulee ottaa huomioon. Käyntiportti voidaan lukita erilaisten salpojen lisäksi mekaanisesti avainlukolla tai riippulukolla. Toisaalta miksei tehtaan käyntiportti voisi toimia kulunvalvontatunnisteella tai muulla automatiikalla.


Millä väreillä voin tilata portin?

Portteja saa monipuolisesti eri väreissä RAL-värikartan standardien mukaisesti. Väri on tärkeää suunnitella muun aitamateriaalin mukaisesti. Autamme sinua mielellämme täydellisen aidan värin ja aitaratkaisun löytämisessä. Pyydä tarjous ja kartoitamme tarpeesi mielellämme!

Työn jälkeä eri puolilta Suomea

Tässä erilaisia töitä, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 viikkoa sitten
Aitatalo

Aidat ja portit

Huollot ja korjaukset
Maaruuviperustukset
Ruuvipaalut

Hyvinkää
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja portit 

Huollot ja korjaukset
Maaruuviperustukset
Ruuvipaalut

Hyvinkää

Kommentoi facebookissa

Aivan

pysyykö pystyssä

2 kuukautta sitten
Aitatalo

Meiltä myös

Ruuvipaalut ja ruuvipaaluperustukset esim terasseille ja aidoille.
... Katso lisääKatso vähemmän

Lataa lisää

Pistetään pyörät pyörimään!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeanlaisten tuotteiden löytämisessä. Ota yhteyttä!