AITAELEMENTIT JA VERKKOAIDAT ALUESUOJAUKSEEN

Aidat erilaisiin aluesuojauksiin. Aidat parantavat suojatun alueen ulkonäköä ja korostavat turvallisuuskuvaa. Oikein valitut aitamallit sopivat ympäristöönsä ja korostavat kiinteistösi hyviä puolia. Myymme ja asennamme ratkaisuja teollisuuteen, rakennuslikkeille, kunnille ja kaupungeille ja kuluttajille.

Verkkoaidat

Verkkoaita on pitkäikäinen ja soveltuu monenlaiseen aluesuojaukseen

Verkkoaita, joko alumiini tai sinkkipinnoitettu aitaelementti on taloudellinen ja pitkäikäinen ratkaisu. Verkkoaidat soveltuvat, niin piha-alueen aitaamiseen, koulujen, liikuntapaikkojen, sekä teollisuuskiinteistöjen rajaamiseen ja suojaamiseen.

Verkkoaitoihin saadaan myös asennettua oikeanlaiset porttivaihtoehdot, sekä henkilöliikenteen kulkuun, että erilaisille moottoriajoneuvoille.

Esimerkiksi verkkoaita on edullinen tapa aluesuojata erilaisia paikkoja

Aitaelementit / Elementtiaidat / Legi-aita

Legi-elementtiaita, tai kansankielellä kolmilanka-aita on näyttävä, luja ja turvallinen aitajärjestelmä. Se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa aidalta vaaditaan kestävyyttä ja turvallisuutta. Elementtiaidat valmistetaan hitsaamalla jonka jälkeen ne kuumasinkitään ja maalataan asiakkaan haluamalla värillä.

Elementtiaitoja käytetään muun muassa kaupunki- ja kuntarakentamisessa, sekä urheilu- ja vapaa-ajan rakentamisessa. Usein myös elementtiaitoja on koulujen, päiväkotien ja leikkipaikkojen aluesuojausten aitaelementtinä.

Pistetään pyörät pyörimään!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeinlaisten tuotteiden löytämisessä ota alta yhteyttä!