Aitaelementit ja verkkoaidat

Aitaelementit ja verkkoaidat

Aitaelementit ja verkkoaidat erilaisiin aluesuojauksiin saat Aitatalolta! Lue lisää monipuolisista aidoituksen ratkaisuistamme tältä sivulta ja pyydä tarjous.

Aita suojaa piha-aluetta

Me Aitatalolla suunnittelemme, myymme, asennamme ja huollamme erilaisia aidoituksen ratkaisuja. Saat meiltä eri ympäristöihin verkkoaidat ja aitaelementit eri korkeuksilla ja vaatimuksilla. Aita suunnitellaan aina sinun erityistarpeidesi mukaan ja siten, että ne kestävät pitkäaikaista käyttöä. Aitojen lisäksi saat meiltä myös portituksen automatiikalla, sekä huoltopalvelut joilla varmistetaan aidan pitkä käyttöikä.

Verkkoaita soveltuu moneen tarpeeseen

Verkkoaita on joko alumiini- tai sinkkipinnoitettu aitaelementti. Verkkoaita on taloudellinen ja pitkäikäinen ratkaisu. Verkkoaidat soveltuvat niin kodin piha-alueen aitaamiseen, kuin koulujen, liikuntapaikkojen, sekä teollisuuskiinteistöjen rajaamiseen ja suojaamiseen.

Verkkoaitoihin saadaan myös asennettua oikeanlaiset porttivaihtoehdot, sekä henkilöliikenteen kulkuun, että erilaisille moottoriajoneuvoille. Tiesitkö, että verkkoaitaa kutsutaan myös nimellä panssariaita?

Verkkoaidat Aitatalolta
Verkkoaita on kustannustehokas aluesuojauksen ratkaisu.

Verkkoaita – faktoja ja usein kysyttyä

Etsitkö tietoa verkkoaidoista täydellisen hankinnan tekemistä varten? Tässä muutamia faktoja verkkoaidoista.


Miten verkkoaita asennetaan?

Ennen varsinaisen asennuksen aloittamista on tärkeää, että verkkoaita suunnitellaan huolellisesti ja mitataan, jotta aita kestää asennuksen jälkeen sääolosuhteita ja käyttöä. Kun mitoitukset ja suunnittelu on tehty, verkko asennetaan maahan välitolpilla, jotka perustetaan maahan tasaisesti noin 2-3 metrin välille toisistaan. Perustus valetaan joko betoniin tai maavaraisesti. Aitaverkko kiinnitetään tolppiin sille tarkoitetuilla verkkokiinnikkeillä ja ruuveilla. Tämän jälkeen verkkoaita kiristetään tukevaksi.


Minkä värisenä aitaverkon saa?

Aitaverkkoja ja aidan tolppia saa monipuolisesti eri väreissä ja RAL-värikartan standardien mukaisesti. Tyypillisin verkkoaidan väritys on vaalean harmaa RAL7023, joka koristaa monenlaista pihaa ja sopii ajattomuudellaan monenlaisiin ympäristöihin.


Kuinka kestävä verkkoaita on?

Kun verkkoaita on asennettu oikein ja pinnoitettu sääolosuhteet kestävällä pinnoitteella, se kestää jopa vuosikymmenien käyttöä. Verkkoaita on toisaalta melko huoltovapaa aitaratkaisu, mutta sen käyttöikää voidaan myös pidentää huoltamalla sitä tasaisin väliajoin, esimerkiksi jos aita katkeaa


Millä mitoituksilla verkkoaita tehdään?

Verkkoaita tehdään alumiinisella tai sinkkipinnoitteisella aitaverkolla, joka on noin 3 millimetrin paksuista. Verkkoaitaan on saatavilla erilaisia silmäkokoja, esimerkiksi 30mm – 50mm välityksillä. Korkeudeltaan verkkoaita voi olla alkaen 1 metrin korkeudesta jopa 4 metriin.


Paljonko panssariverkkoaita maksaa?

Panssariverkkoaidan hinta koostuu kokonaisuudessaan aitamateriaaleista (aidan tolpat, verkko, kiinnikkeet, perustusmateriaalit) ja työstä (asennustyö/olosuhteet esim. maaperä, tarvikkeet ja koneet). Näihin vaikuttavat tietenkin aidan kokonaismitoitus sekä miten työ suunnitellaan tehtäväksi. Mikäli aita suunnitellaan tehtäväksi itse, on toki mahdollisuus säästää jotain, mutta on tärkeää huomioitava lopputulos ja laatu. Mikäli itse tehdyssä aidan asentamisessa tehdään virhe, voi korjauskustannukset olla huomattavat. Mikäli haluat tietää tarkan hinta-arvion panssariverkkoaidan asennukselle tai aitamateriaaleille, ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon!

Elementtiaidat, legiaita, kolmilanka-aita, eli pinna-aita
Elementtiaita on erittäin kestävä ja turvallinen aita.

Elementtiaita on turvallinen aitajärjestelmä

Legi-elementtiaita, pinna-aita tai kansankielellä kolmilanka-aita on näyttävä, luja ja turvallinen aitajärjestelmä. Se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa aidalta vaaditaan kestävyyttä ja turvallisuutta. Elementtiaidat valmistetaan hitsaamalla jonka jälkeen ne kuumasinkitään ja maalataan asiakkaan haluamalla värillä.

Elementtiaitoja käytetään muun muassa kaupunki- ja kuntarakentamisessa, sekä urheilu- ja vapaa-ajan rakentamisessa. Usein myös elementtiaitoja on koulujen, päiväkotien ja leikkipaikkojen aluesuojausten aitaelementtinä.

Elementtiaita – faktoja ja usein kysyttyä

Haluatko varmistaa, että elementtiaidan hankinta menee nappiin? Tässä muutamia faktoja aiheesta.


Kuinka korkean elementtiaidan voi rakentaa?

Yksittäinen aitaelementti on korkeudeltaan 2,4 metriä. Elementtiaita voidaan kuitenkin rakentaa tätäkin korkeammaksi kerrostamalla aitaelementtejä päällekkäin. Näin tehdään esimerkiksi urheilukentillä. Urheilukentillä voidaan aitaelementin tukena käyttää myös erilaisia palloverkkoja, joka takaa sen, että pallo ei lennä kesken pelin pois alueelta vaan peli voi jatkua!


Miten löydän oikeanlaisen elementtiaidan?

Oikeanlainen elementtiaita kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Onko aita suunniteltu suojaamaan päiväkodin lapsia, että he pysyvät pihassa leikkimässä? Vai tuleeko aita kenties kotipihaan, jossa liian korkea aita ei ole sopiva, mutta koira halutaan pitää turvallisesti omassa pihassa? Ehkä aidan värityskin vaikuttaa. Voi kuulostaa hankalalta vastaukselta, mutta pohdi näitä asioita ja ota yhteyttä – me autamme sinua juuri oikeanlaisen elementtiaidan löytämisessä ja suunnittelussa!


Ovatko pinna-aita ja elementtiaita sama asia?

Elementtiaita ja pinna-aita tarkoittavat saman tyyppistä aitaratkaisua. Itse asiassa elementtiaidalla on monta muutakin nimeä, joita niistä käytetään, vaikka ne tarkoittavatkin samaa asiaa. Elementtiaitaa kutsutaan nimillä Legi-aita, pinna-aita, kolmilanka-aita tai aitaelementti.


Mistä materiaalista elementtiaita tehdään ja mihin se asennetaan?

Elementtiaita ja elementtiaidan tolpat ovat valmistettu teräksestä. Tukeva elementtiaita valetaan aina betoniin, jotta aita pysyy paikoillaan vaativissakin sääolosuhteissa, sekä takaa alueen turvallisuuden.


Mihin niin sanottu legi-aita sopii?

Legi-aita, eli aitaelementti sopii monenlaisiin ympäristöihin, esimerkiksi päiväkoteihin tai kouluihin tai vaikkapa koirapuistoon. Aita pysyy tukevasti paikoillaan ja on siten käyttäjilleen turvallinen ratkaisu, johon he eivät vahingoita itseään.Ulkonäkönsä puolesta legi-aita on suunniteltavissa eri värisinä ja jopa korostavat pihan ulkonäköä!


Voiko elementtiaidan asentaa itse?

Aidan voi asentaa itse, mutta suosittelemme tätä hyvin varauksella. Aidan asentaminen vaatii tietoa ja tarkkuutta, joka takaa hyvän lopputuloksen ja sen, että aita kestää pitkää käyttöä. Mikäli haluat välttämättä asentaa aidan itse, toimitamme myös aitamateriaaleja ja tarvikkeita. Kysy lisää, autamme sinua mielellämme!

Työn jälkeä eri puolilta Suomea

Tässä erilaisia töitä, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 kuukausi sitten
Aitatalo

Aidat ja portit sekä korjaukset.

Vantaa
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja portit sekä korjaukset.

Vantaa
6 kuukautta sitten
Aitatalo

Aluesuojaus ratkaisut sekä korjaukset

Vantaa
... Katso lisääKatso vähemmän

Aluesuojaus ratkaisut sekä korjaukset

Vantaa

Kommentoi facebookissa

Ja toimii myös isompienkin esteenä!!!

Finland has moved to the evening, sisters and brothers

itärajan uutta aitaa 😉

🙂

View more comments

7 kuukautta sitten
Aitatalo

Aluesuojaus ratkaisut ja huolto. ... Katso lisääKatso vähemmän

Aluesuojaus ratkaisut ja huolto.

Kommentoi facebookissa

Aivan

🙂

Tarjotkaas aitaa itärajalle! Saatte töitä vuodeksi ja korvaus on kohillaan.😉

7 kuukautta sitten
Aitatalo

Aidat ja korjaukset

Helsinki
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja korjaukset

Helsinki

Kommentoi facebookissa

🙂

Itärajal tarvitaan

Onko Venäjältä tultu aidan yli ja rikottu sitä samalla?

7 kuukautta sitten
Aitatalo

Aidat ja korjaukset

Vantaa
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja korjaukset

Vantaa

Kommentoi facebookissa

Haastavat kelit 🤔

Qona naj foto o Driton daja edhe denin tu punu - 15 grad c

7 kuukautta sitten
Aitatalo

Aidat ja korjaukset

Helsinki
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja korjaukset

Helsinki

Kommentoi facebookissa

kiva kiva kiva

Turva aita itärajalla,aivan huippuaita.esa.

Näitä pitää saada lisää,kaikkialle,ei tuossa näy ulospääsy aukkoakaan ,jotenkin tuttu...esa.

7 kuukautta sitten
Aitatalo

Aidat ja portit sekä korjaukset

Vantaa
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja portit sekä korjaukset

VantaaImage attachmentImage attachment+3Image attachment
Lataa lisää

Pistetään pyörät pyörimään!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeanlaisten tuotteiden löytämisessä. Ota yhteyttä!