Kodin suojaus ja koira-aidat

Kodin suojaus ja koira-aidat

Kodin suojaaminen aidoin ja portein lisää kodin turvallisuutta ja tuo pihaan kaunista ulkonäköä.

Ne pitävät myös pihalla leikkivät lapset ja lemmikit oman pihan turvassa.

Aitoja ja portteja jokaiseen kotiin

Koteja on monenlaisia ja se on sinulle maailman tärkein paikka. Me Aitatalolla toimitamme aitoja ja portteja omakotitaloille, rivitaloyhtiöille ja kerrostaloyhtiöihin. Sinun perheesi, omaisuutesi ja lemmikkiesi turvaamiseksi. Aita tai portti pitää lapset ja eläimet omassa pihassa ilman, että heille aiheutuu vaaraa ulkopuolisista. Toisaalta jykevä portti suojaa ilkivallalta, ja on mukavampi lähteä matkaan, kun pihaportti aukeaa kaukosäätimen napin painalluksella.

Toteutamme muun muassa seuraavia projekteja:

  • Aidat ja portit omakotitaloon omaisuutesi suojaamiseksi
  • Koira-aidat rakkaiden lemmikkiesi turvaksi
  • Rivitaloyhtiön väliaidat ja aidat tonttien rajalle
  • Kerrostalon piha-aidat ja ajoneuvoportit automatiikalla

Portit ja aidat tuovat turvaa ja yksityisyyttä

Kun etsit aitaa tai porttia kotisi omaisuuden ja perheen turvaamiseksi, porttiasennuspalvelumme tarjoaa sinulle tarvitsemasi ratkaisun. Me Aitatalolla olemme erikoistuneet korkealaatuisten porttien asentamiseen, jotka pitävät perheen pienimmät ja lemmikit pihassa. Hyvin asennettu aita tekee myös ulkopuolisille selväksi, missä tonttisi raja menee.

Etsitpä sitten piha-aitaa, koira-aitaa tai jotain mitä tahansa kotisi aitoihin tai portteihin liittyvää, me autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun. Kun valitset porttiasennuspalvelumme, saat tuotteen, joka on suunniteltu kestämään. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät sääolosuhteita ja pitkäaikaista käyttöä. Ammattilaisemme varmistavat myös, että aidan perustukset ja asennus tehdään oikea-oppisesti.

Kodin suojaus ja koira-aidat
Pihaportti tuo turvallisuutta kotipihaan.
Koira
Koira-aita pitää rakkaan lemmikkisi turvassa.

Koira-aita suojelee rakasta lemmikkiäsi

Meillä on vuosien kokemus erilaisten koira-aitojen asentamisesta. Ymmärrämme, että jokainen lemmikki ja jokainen koti on erilainen, joten otamme aikaa kuunnellaksemme tarpeitasi ja vaatimuksiasi ennen asennuksen aloittamista.

Käytämme asennuksissa vain korkealaatuisia materiaaleja, joten voit olla varma, että koira-aitasi on kestävä ja pitkäikäinen. Tarjoamme myös takuun työn jäljelle, jotta saat täydellisen mielenrauhan.

Pyydä tarjous tänään ja sovi ilmainen konsultaatio. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua pitämään rakkaan lemmikkisi turvassa!

Hyvä aita turvaa kerrostalon pihapelit

Aidoitus ja portitus voidaan tehdä myös kerrostalon pihaan. Ne suojaavat lasten pihapelejä ja parantavat kiinteistön turvallisuutta kokonaisvaltaisesti, eivätkä alueelle kuulumattomat pääse enää kulkemaan asiattomasti piha-alueella. Komea aita lisää myös kiinteistön arvokkuutta ja ulkonäköä!

Meillä on laaja valikoima aitoja, joten löydätte varmasti taloyhtiöönne sopivan aidan. Autamme sinua valitsemaan kiinteistöösi sopivan aidan ja asennamme sen vuosien ammattitaidolla.

Kerrostaloyhtiön aita
Uusi aita tuo arvokkuutta taloyhtiön yleisilmeeseen.
Omakotitalon aita
Aitatalon asiantuntijat ovat apunasi!

Suojaa omaisuutesi aidoin ja portein

Kun uusi autosi tai kallis pyöräsi on pihassa, haluat varmasti pitää asiattomat poissa pihapiiristä. Hyvin suunniteltu omakotitalon aidoitus takaa sen, että pihalla ei kulje asiattomia henkilöitä ja omaisuutesi pysyy turvassa.

Tiesitkö, että voit saada myös kotitalousvähennystä kotipihan parannustyöstä? Luota asennustyö meille ja pyydä tarjous. Me löydämme parhaan ratkaisun kotipihaasi.

Toteuta kodin suojaus Aitatalon kanssa

Toteuta kodin suojaus meidän kanssamme. Toteutamme aidat ja portit sekä porttiautomatiikan suunnitelusta toteutukseen.

Aidat erilaisiin taloihin

Tutustu erilaisiin aitoihimme, toimitamme ja asennamme muun muassa: Verkkoaidat, Elementtiaidat ja Pinna-aidat.

Portit kotipihaan

Toteutamme monenlaisia portteja, jotka helpottavat ja turvaavat ihmisten kulkemista: Käyntiportit, ajoneuvoportit ja porttiautomatiikka.

Huolto- ja asennustyöt

Meiltä myös aitojen ja porttien huolto ja asennus. Uutena palvelunamme myös ruuvipaalujen asennus vaikkapa terassin rakentamista varten!

Tietoa kodin suojauksesta ja koira-aidoista

Pohditko kotisi suojaamista tai koira-aidan asennusta? Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Kun tarvitset apua, tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 044 749 0003.


Saako piha-aidan rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Verottajan ohjeistuksen mukaan piha-aidan rakentamisesta ja kunnostamisesta saa kotitalousvähennyksen. Muista siis hyödyntää ja ottaa huomioon kotitalousvähennys, kun suunnittelet aidan rakentamista omakotitaloon. Voit tutustua verottajan tarkempiin ohjeisiin tältä sivulta.


Mistä materiaalista koira-aita kannattaa rakentaa?

Koira-aidan materiaalia valittaessa tulee ottaa huomioon sääolosuhteet sekä minkälainen koira on kyseesä. Metalliaidat ovat tukevia sekä kestävät paremmin pureskelua, kuin esimerkiksi muoviaidat. Puuaidat voivat suojata pienemmiltä koirilta, mutta suuremmat koirat voivat saada ne rikki.


Voinko tehdä aidan asennuksen itse, jos te toimitatte materiaalit?

Kyllä, mutta se kannattaa tehdä harkiten. Aidan asentaminen ei ole niin helppoa kuin ajattelisi. Aitoja varten täytyy kaivaa kuopat ja perustuksiin valaa betoni. Aidasta riippuen, perustukset tulee olla mitoitettuna millintarkasti, muuten aitaa ei voi asentaa. Kannattaa vähintäänkin konsultoida ammattilaisiamme, ennen kuin lähdet itse asentamaan aitaa. Kysyminen ei maksa mitään.


Sopiiko automaattiportti omakotitaloon?

Sopii. Yksi porttiautomatiikan yleisesti käytetyistä ratkaisuista omakotitalokiinteistöissä on ajoneuvoportti. Automaattisella portilla säästät aikaa itse liikkuessasi kodista pois ja takaisin, sekä päästät näppärästi vieraat pihaasi napin painalluksella!


Saako aidan rakentaa tontin rajalle vapaasti?

Pääsääntöisesti kiinteistön omistaja saa rakentaa oman tonttinsa rajalle aidan ellei alueen asemakaava toisin määrää. Aidan tulee sopia materiaaliltaan, korkeudeltaan, muodoltaan ja väriltään ympäristöön. Mikäli tontin raja jaetaan naapurin kanssa, täytyy myös naapurilta kysyä lupa aidan rakennukseen. Toisaalta, jos projekti on yhteinen – saadaan myös kustannuksia jaettua kätevästi naapurusten kesken.

Työn jälkeä eri puolilta Suomea

Tässä erilaisia töitä, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 viikkoa sitten
Aitatalo

Aidat ja portit
Ruuvipaaluperustukset

Mäntsälä
... Katso lisääKatso vähemmän

Aidat ja portit 
Ruuvipaaluperustukset 

Mäntsälä

Kommentoi facebookissa

Suksese

Keli suosii asentaa.

3 viikkoa sitten
Aitatalo

Pinna-aitaa sekä ruuvipaalu perustukset

Tampere
... Katso lisääKatso vähemmän

Pinna-aitaa sekä ruuvipaalu perustukset

TampereImage attachmentImage attachment
2 kuukautta sitten
Aitatalo

Nyt uutena palveluna maaruuviperustukset myös meiltä. ... Katso lisääKatso vähemmän

Nyt uutena palveluna maaruuviperustukset myös meiltä.Image attachmentImage attachment
Lataa lisää

Pistetään pyörät pyörimään!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeanlaisten tuotteiden löytämisessä. Ota yhteyttä!