Aluesuojaus yritykselle

Aluesuojaus yritykselle

Hyvällä aluesuojauksella yrityksesi omaisuus on turvassa ja henkilöstö liikkuu sujuvasti eri alueiden välillä. Lue lisää yrityksen aluesuojauksesta!

Aitoja, portteja ja automatiikkaa jokaiselle yritykselle

Yrityksen liiketoiminta on turvattuna oikealla aluesuojauksella. Turhat resurssit ilkivallan selvittämiseen ja järjestelyiden tekemiseen ovat menneisyyttä jos kutsumattomat vieraat eivät pääse tontillesi. Teemme laajempiakin aluesuojauksia yrityksesi kiinteistöjen ympärille, ota yhteyttä ja tulemme paikan päälle antamaan oman arviomme. Toteutamme mm. seuraavanlaisia projekteja:

Toteutamme muun muassa seuraavia projekteja:

  • Aidat ja portit yrityksen eri aluesuojauksen tarpeisiin
  • Automaatioratkaisut liikenteen sujuvoittamiseksi
  • Huoltosopimukset takaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden
  • Ilmaiset konsultaatiot projektin yhteydessä yrityksen aluesuojauksiin

Automatiikalla sujuvampi ajoneuvoliikenne

Automatisoitu ajoneuvoportti tekee kiinteistösi alueelle saapumisen ja sieltä poistumisen helpoksi. Ajoneuvoportti takaa, että ajoneuvoliikenne yrityksesi kiinteistön alueella on turvallista ja sujuvaa. Oli kyseessä sitten liiketunnistin, kauko-ohjaus tai mikä tahansa muu automatiikkaratkaisu, meiltä saat automatiikkaa joka lähtöön.

Ajoneuvoportti yritykselle
Automatisoitu ajoneuvoportti sujuvoittaa autoliikennettä.
Kulkuportit
Kulkuportti turvaa yrityksen henkilöliikennettä.

Kulkuportti parantaa yrityksesi turvallisuutta

Kulkuportti suojaa tehokkaasti yrityksesi piha-aluetta. Toimitamme ja asennamme kulkuportteja monissa eri malleissa, lukollisesti tai ilman. Jykevä portti luo raamit sisäänkäynnille, pitää kutsumattomat vieraat poissa sekä luo turvaa sisäpuolella oleville henkilöille.

Suojaa yrityksesi omaisuus aidoin ja portein

Yrityksen riskejä hallitaan monin keinoin ja voit parantaa yrityksen turvallisuustasoa hyvällä aluesuojauksella. Kun aita suojaa kiinteistösi aluetta, voit varmistua siitä, ettei alueelle saavu kutsumattomia vieraita ja yrityksesi omaisuus pysyy turvassa. Turvatekniikkaan yhdistettynä yrityksesi on suojattu vahingonteon, varkauden ja muiden riskitekijöiden varalta. Näin voit madaltaa myös yrityksesi vakuutusmaksuja, kun vakuutusyhtiö tietää että olet varautunut pahimpaan.

Aita yritykselle
Portti suojaa yrityksesi omaisuutta.
Aidan huoltosopimus yritykselle
Huoltosopimuksella pidät aluesuojauksen kunnossa.

Huoltopalvelumme takaa tuotteen pitkän elinkaaren

Me Aitatalolla toimitamme, asennamme ja huollamme portteja suunnittelusta toteutukseen saakka. Miksi et tilasii koko pakettia samasta paikasta, luotettavalta kumppanilta?

Vikatilanteessa huoltohenkilöstömme auttaa sinua, kun porttiautomatiikka tökkii tai ajoneuvoportti kolhiintuu vahingon seurauksena. Varmista täydellinen mielenrauha Aitatalon huoltosopimuksella ja takaa liiketoimintasi jatkuvuus jokaisessa tilanteessa.

Hoida aluesuojaus yritykselle meidän kanssamme

Toteuta yrityksesi aluesuojaus meidän kanssamme. Toimitamme ja asennamme aidat ja portit sekä porttiautomatiikan suunnitelusta toteutukseen.

Aidat kaikille yrityksille

Tutustu erilaisiin aitoihimme, toimitamme ja asennamme muun muassa: Verkkoaidat, Elementtiaidat ja Pinna-aidat.

Ajoneuvo- ja henkilöportit yrityksille

Toteutamme monenlaisia portteja, jotka helpottavat ja turvaavat ihmisten kulkemista: Käyntiportit, ajoneuvoportit ja porttiautomatiikka.

Huolto- ja asennustyöt

Meiltä myös aitojen ja porttien huolto ja asennus. Uutena palvelunamme myös ruuvipaalujen asennus vaikkapa terassin rakentamista varten!

Tietoa aluesuojauksen ratkaisuista

Pohditko kotisi suojaamista tai koira-aidan asennusta? Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Kun tarvitset apua, tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 044 749 0003.


Saako aluesuojauksen tehdä minne tahansa?

Portit ja aidat saa rakentaa oman tontin rajalle. Ulkonäössä pitää soveltaa alueelle sopivaa materiaalia sekä korkeutta. Aidan laajuudesta riippuen rakentamiselle voi joutua hakemaan toimenpideluvan.


Miksi tarvitsen aluesuojausta?

Aluesuojaus tuo turvaa yrityksesi kiinteistölle ja parantaa yrityksesi riskienhallintaa. Yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuus on suojattuna, kun kukaan ei pääse tekemään ilkivaltaa kiinteistöllesi ja olet varautunut pahimpaan.


Huollatteko portteja ja aitoja?

Kyllä, teemme kaiken aitojen ja porttien suunnittelusta toteutukseen saakka sekä saat kauttamme huoltosopimuksen liiketoimintasi jatkuvuuden takaamisesksi. On kätevää tehdä huoltosopimus saman yrityksen kanssa, joka toimittaa ja asentaa portit. Näin saatte todennäköisesti kustannustehokkaimman ratkaisun.


Miten yrityksen aluesuojaus vaikuttaa yritykseen liiketoiminnallisesti?

Vakuuttaminen on tärkeää, mutta se ei estä vahinkojen syntymistä kokonaan. Usein vahingon sattuessa vakuutuksen omavastuu on hyvin korkea ja jälkikäteen ajateltuna, olisihan se aita kannattanut olla paikallaan varkauden sattuessa. Kun hallitset yrityksesi riskejä turvatekniikan ja aluesuojauksen avulla, myös vakuutusyhtiö voi alentaa yrityksesi vakuutusmaksuja, koska olet pienentänyt vahingon sattumisen riskiä tai rajoittanut sen vaikutusta yritystoimintaasi.


Miten valitsen oikeanlaisen aluesuojauksen yritykselleni?

Aluesuojaus kannattaa riskienhallinnallisesti mitoittaa sen mukaan, mitä olet suojaamassa. Mikäli säilytät esimerkiksi yrityksesi piha-alueella tuotteita tai materiaaleja joita on helppo muuntaa rahaksi, on silloin järkevää investoida aluesuojaukseen. Mikäli tarvitset apua aluesuojauksen suunnittelussa, olethan yhteydessä myyntipalveluumme. Löydetään yhdessä yrityksellesi paras aluesuojauksen ratkaisu!

Tutustu meihin lisää ajankohtaista osiossa

Löydät artikkeleistamme tietoa erilaisista aluesuojaukseen liittyvistä aiheista.

Pistetään pyörät pyörimään!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeanlaisten tuotteiden löytämisessä. Ota yhteyttä!