verkkoaita rikki

Portti tai aita rikki? Lumet sulaa – tilaa korjaus Aitatalolta!

Kevätaurinko lämmittää pihamaita ja lumet sulaa. Paljastuiko lumikerroksen alta saranoiltaan pudonnut portti, vääntynyt aita tai rikkoontunut summeri/ovipuhelin?

Edellä mainitut vahingot ovat aika tavallisia juttuja, mitä aidoille tai porteille voi sattua talven jälkeen. Vahinko voi johtua esimerkiksi ajoneuvon aiheuttamasta vahingosta. Talvella on pimeää, huono näkyvyys sään takia tai lumikinosten peittämä rakenne – nämä kaikki voivat olla osasyyllisiä vahingon tapahtumissa. Talviset sääolosuhteet itsessään voivat aiheuttaa vahinkoa, kun pakkanen paukkuu.

Tärkeintä on korjata vahinko heti, jotta rikkoutunut materiaali ei pääse ruostumaan tai aiheuttamaan muuta vaaraa ympäristölle. Kun vahinko korjataan asianmukaisesti ja aikataulussa, voi myös vakuutusyhtiö olla myötämielisempi vahingon korvaamisessa.

Aitatalo hoitaa! Huolto- ja korjauspalvelumme auttaa sinua, kun haluat korjata rikkoutuneen portin tai aidan uudenveroiseksi. Korjaamme mm. seuraavia vahinkoja:

  • Porttien saranoiden korjaus
  • Porttimekaniikan vaihto tai korjaus
  • Rikkoutuneen porttipuhelimen tai summerin korjaus
  • Vääntyneen aidan tai portin korjaus
  • Rikkoutuneen elementtiaidan korjaus
  • Panssariverkkoaidan korjaus

Kysy lisää myyntipalvelustamme ja hoidetaan rikkoutunut portti tai aita kuntoon! Ammattilaisemme kulkee luoksesi Hyvinkäältä ympäri Suomen.

Klikkaa tästä myyntipalvelun yhteydenottolomakkeelle!

Similar Posts